Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:37 am

Fabrizio Romano: Juranović je trebao postati prvi Hrvat u Manchester Unitedu

Piše A.T.

Josip Juranović je trebao postati novi igrač Manchester Uniteda, potvrdio je najpoznatiji novinar specijaliziran za transfere Fabrizio Romano.

‘Crveni vragovi’ su se planirali pojačati na poziciji desnog beka, a prvi na listi želja na toj poziciji im je bio bivši nogometaš Hajduka. Postojala je komunikacija između Manchester Uniteda, Celtica i Juranovićevog menadžera. Ipak, dobra forma Aarona Wan – Bissake nakon Svjetskog prvenstva je natjerala čelnike ‘crvenih vragova’ da se predomisle i pojačaju na poziciji napadača, pa je umjesto Juranovića na Old Trafford došao Wout Weghorst.

Zanimljivo, nijedan Hrvat nije igrao za Manchester United, a Juranović je skoro postao prvi, ali je umesto ‘crvenih vragova’ prešao u Union Berlin.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)