Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
5:05 pm

Pjevačica o planovima za vjenčanje: ‘Čekamo da nas ponese’

Piše M.K.

Antonija Šola (43) podijelila je u razgovoru za Story sve o pripremama za vjenčanje s deset godina mlađim dečkom Mariom Regeljom.

‘A mislim, nemamo mi što skrivati. Već živimo na takav način da smo odani jedno drugom, ali smo intuitivni dosta. Čekamo da nas ponese pa kad nas ponese, nećemo ništa skrivati’, podijelila je pjevačica.

‘Kad sam bila mlađa, naravno da sam maštala o vjenčanju. Onda sam jako puno vjenčanica probala, nosila i evo danas sam na sajam vjenčanja došla u bijelom odijelu, malo nešto drugačije’, izjavila je zvijezda poznate serije ‘Zabranjena ljubav’. 

Poručila je i kako nije za neke velike tradicionalne proslave.

‘Radije bih recimo, otišla u Las Vegas, na Havaje i napravila jedan veliki tulum’, otkrila je.

‘Antonija je najbolja u svemu. Pažljiva, nježna, dobra i kad sve to zbrojiš dobiješ jedan predivan paket’, rekao je jednom prilikom za In Magazin Mario o novoj djevojci.

Podsjetimo, Antonija i pjevač benda ‘Ljubavnici’, Mario Regelja sredinom 2021. potvrdili su da su u ljubavnoj vezi. ‘Netko kao ti’, napisala je tada Antonija uz objavu zajedničke fotografije, na što je Mario komentirao da je voli. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)