Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
2:41 pm

Sunčani Hvar u potrazi za sezonskim radnicima!

Piše P. I.

U Sunčanom Hvaru selekcija i regrutacija sezonskih radnika provodi se u sklopu cjelogodišnjeg programa ljudskih resursa s ciljem pronalaženja i zapošljavanja kvalitetnog i stručnog kadra. Tako omogućuje se dodatan razvoj svih stalnih i sezonskih zaposlenika te provodi odabir budućih. Uz široku paletu sezonskih poslova, nude se i cjelogodišnja zaposlenja, u skladu s poslovnim potrebama i organizacijom.

Sunčani Hvar svake godine dodatno ulaže u podizanje materijalnih i nematerijalnih standarda svojih članova tima. Svim sezonskim zaposlenicima je osiguran kvalitetan i komforan smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima Bodul i Galeb. Objekti su smješteni na atraktivnim lokacijama u neposrednoj blizini plaže i centra grada. Svi sezonski zaposlenici imaju osigurana tri besplatna obroka dnevno, Wi-Fi te razne programe edukacije i usavršavanja uz stimulativne mjesečne nagrade, isplatu božićnica i regresa.

Uz spomenute beneficije, ove godine Sunčani Hvar garantira svakom zaposleniku minimalna primanja u iznosu od 800 eura neto u pred i post sezoni, a za vrijeme visoke sezone čak 1000 eura neto! Prva sezonska zapošljavanja kreću početkom travnja, a završetak sezone očekuje se krajem listopada. Ukupno će zaposliti 500+ sezonskih članova tima za rad na pozicijama konobara, recepcionara, kuhara, pomoćnog kuhara, SPA terapeuta, barmena i sobarica. Ono što je posebno prepoznato od strane zaposlenika je uredno radno vrijeme uz plan preraspodjele radnog vremena, slobodan dan tjedno te iskustvo rada u dinamičnoj i internacionalnoj sredini s klijentelom iznimno visoke platežne moći.

– Razvoj ljudskih potencijala je oduvijek bio nedjeljiv dio strategijskog plana Društva. Kontinuirano ulaganje u ljudske resurse osigurava stalne sezonske poslove, te otvara mogućnosti stalnog zaposlenja i izgradnje karijere u turizmu – istaknula je direktorica ljudskih resursa Blaženka Tomičić.

Sunčani Hvar prepoznat je kao jedan od predvodnika kvalitete i inovacija u hotelskoj industriji koji iz godine u godinu otvara nova radna mjesta i provodi različite edukacije za svoje zaposlenike. Svake godine razvijaju se i novi programi što se tiče regrutacije zaposlenika. Inicijativa ‘Preporuči prijatelja’ pokrenuta prije nekoliko godina omogućava zaposlenicima da aktivno sudjeluju u procesu selekcije, a svima nudi novčanu stimulaciju za svakog preporučenog radnika.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)