Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:25 pm

Karačićev brat javio se iz Turske: ‘Pas je probudio suprugu minutu prije katastrofe’

Piše M.K.

Razoran potres pogodio je rano u ponedjeljak južnu Tursku i osjetio se u velikom dijelu zemlje kao i u nekoliko zemalja u regiji, uključujući susjednu Siriju, kako pokazuju prvi podaci.

Golman turskog prvoligaša Adane Demirspor, Goran Karačić, javio se za bosanski portal Avaz i komentirao potres u Turskoj.

‘Svi smo u šoku’

‘Jučer smo stigli u Istanbul, gdje smo danas trebali igrati s Umranisporom. Međutim, sportski direktor nas je upravo obavijestio da je sve otkazano. Kome je sada stalo do nogometa, važnije je spašavati živote’, rekao je Karačić i dodao:

‘Svi smo još uvijek u šoku. Moja žena je ostala u Adani. Prve informacije su katastrofalne. U mom stanu su napukli zidovi. Čekamo privatni let za povratak u Adanu. Sreća je da je naš pas počeo zavijati minutu prije, pa ju je probudio, a kad je, kako kaže, počelo žestoko udarati, uzela je naše dokumente i izašla na cestu’, priča i nastavlja:

‘Trenutačno vlada kaos u Adani, kao i diljem južne Turske. Kao što sam saznao i vidio, Adana je napola uništena, ali možda je najbolje prošla u cijeloj toj regiji koju je pogodio potres. Inače, klub se odmah pobrinuo za sve obitelji igrača i članova trenerskog osoblja, tako da smo mirni oko toga. Ali jutros je šok bio stvarno velik. Probudili smo se, normalno, zbog utakmice i bili spremni otići na doručak, a onda sam na mobitelu vidio tisuću poruka. Isprva nisam bio siguran što se događa.’

Goran je inače mlađi brat rukometnog reprezentativca Igora Karačića.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Adana Demirspor Kulübü (@adskulubu)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)