Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:55 pm

POTRES U TURSKOJ: U ruševinama pronađen bivši igrač Chelsea, teško je ozlijeđen

Piše M.K.

Nogometni reprezentativac Gane Christian Atsu, koji je u nedjelju u samoj završnici svojim pogotkom donio pogotku Hataysporu protiv Kasimpaše, pronađen je živ u ruševinama u pokrajini Hatay nakon razornog potresa koji je prošle noći pogodio Tursku, pišu Sportske novosti.

Ekipa za potragu večeras ga je uspjela pronaći, javili su brojni mediji. Portugalska A Bola piše kako je bivši igrač Porta, Newcastlea i Chelsea pronađen s ozljedama desnog stopala i u poteškoćama s disanjem.

‘Rečeno mi je da je Christian Atsu bio na devetom katu zgrade koja se srušila s još devet igrača i dva suca. Tri igrača i jedan sudac su spašeni. Čelnici kluba su na mjestu događaja i potraga se nastavlja. Naš brat će biti dobro. Ako Bog da. Vjerujmo’, napisao je na Twitteru ganski novinar Saddick Adams.

Podsjetimo, Atsu je u nedjelju navečer, nekoliko sati prije potresa, donio pobjedu Hataysporu u susretu protiv Kasimpase golom u 97. minuti.

Atsu je prema posljednjim informacijama s teškim ozljedama prebačen u bolnicu. Osim Anjega, među nestalima u potresu bili su i sportski direktor Hatayspora Taner Savut i klupski prevoditelj.

Živi su u ruševinama pronađeni nogometaši Onur Ergun i Burak Oksuz, a Kerim Alici se sam uspio izvući iz srušene zgrade.

Nažalost, vratar Malatyaspora Ahmet Ejup pronađen je mrtav.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)