Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:55 pm

IZRAELSKI PREMIJER ‘Ušli smo u Gazu kroz vrata zla’

Piše M.K.

Jučer su trupe ušle u Gazu kroz ‘vrata zla’, kazao je izraelski premijer Benjamin Netanyahu u obraćanju naciji. Vrhovni cilj operacije je ‘potpuno poraziti ubojitog neprijatelja i zajamčiti naše postojanje’, kazao je. 

‘Postoje trenuci u kojima se država suočava s dvije mogućnosti – postojati ili prestati (postojati)’, dodao je. 

Netanyahu je kazao kako Izrael čini sve što može kako bi izbjegao civilne žrtve, a zatim je optužio Hamas za ratne zločine, prenosi Index.

Izraelski premijer je također rekao da je započela druga faza rata protiv Hamasa, koja ima za cilj uništenje oružanog krila i vlade Hamasa te vraćanja talaca kući. 

‘Naši herojski borci imaju jedan cilj: uništiti neprijatelja i osigurati opstanak naše zemlje’, rekao je Netanyahu i zahvalio čelnicima Zapada, uključujući UK i SAD, što su stali uz njegovu zemlju.

‘Borit ćemo se i pobijedit ćemo… ovo je misija našeg života’, poručio je za kraj.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)