Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
1:22 pm

ZAHVALNI BILOME: ‘Sićat ću ga se dok sam živ’

Božo Gabrić, suosnivač, pjevač i gitarist splitskog rock benda Šetači, posebno se toplo osvrnuo na odlazak Željka Džeke Biloga, voditelja kluba Quasimodo, jednog od zaštitnika urbane scene. Zadnji nastup Šetači su imali sa sastavom Dioniz u prosincu.

Imao je, kaže, čast i privilegiju upoznati Biloga kroz gradski đir, poput dolazaka u Basket, jedan od kultnih splitskih kafića. 

– Nismo se družili samo kroz dogovore i sviranje u Quasimoda gdje sam, inače, imao priliku i puštati ploče. Mogu reć sve najbolje o Bilome ka organizatoru i čoviku koji je potica splitsku scenu i bendove iz Splita, ne samo afirmirane i razvikane, nego je uvik ima mogućnost primiti ‘manje’ i to je radija vrhunski. Dava je maksimalno sebe – govori nam u dahu.

Posebno ističe kako je uvijek sve bilo na vrhunskom nivou. Imao je i osobnih pažnji, pa bi tako Božu zvao kad bi dolazio Damir Avdić.

– Samo bi me zazva na šank, pa bi reka da me čeka Damir u back stageu i da mu se idem javit…

Puno dogodovština je bilo, baš zanimljiv čovik je bija. Moga si o muzici s njim pričat danima.. Bit ću uvik zahvalan Bilome na svemu što je pružija nama koji se bavimo muzikom i za sva druženja. Dok budem živ sićat ću ga se, provoda, svirki… Bili, hvala ti – iskreno je završio Božo Gabrić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)