Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:46 am

Francuski mediji slave Tudora koji je standardnog prvotimca prebacio iz veznog reda u obranu

Marseille je u osmini finala francuskog kupa na svom Velodromeu s 2:1 pobijedio PSG i plasirao se u četvrtfinale.

Marseille je na domaću pobjedu protiv Parižana čekao 12 godina, a francuski mediji su složni kako je PSG, iako je zabio jedan gol nakon kornera, stvorio nikad manje šansi na utakmici. Kao glavni uzrok tome vide odluku Igora Tudora da standardnog prvotimca Valentina Rongiera prebaci iz veznog reda u obranu.

– Svojom inteligencijom se može prilagoditi. S loptom vam daje kvalitetu u načinu igre. Šalili smo se zajedno na kraju utakmice, rekao sam mu da sada može igrati u obrani. Općenito,  i obrambeni i vezni igrači mogu imati istu ulogu, vidjeli smo to s našim stoperima koji mogu ići gore. To je dio naše igre – objasnio je Tudor svoju odluku da Rongiera premjesti u obranu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)