Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
4:58 pm

Splitska Turistička zajednica uvodi besplatnu aplikaciju za olakšanu prijavu gostiju

Piše N.M.

Nova aplikacija mVisitor namijenjena je iznajmljivačima i turistima, a prvenstveno služi  olakšanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača.

‘Korištenje aplikacije mVisitor za iznajmljivače Turističke zajednice grada Splita potpuno besplatno, te je isti usklađen i odobren od strane Hrvatske Turističke Zajednice. Aplikacija nudi niz pogodnosti koje će olakšati proces prijave gostiju pa tako primjerice za korištenje mVisitor-a više nije potrebna TAN lista iznajmljivača. Ovim primjerom nastavljamo s digitalizacijom određenih procesa u turizmu kako bi slijedili trendove na globalnom turističkom tržištu’, izjavila je direktorica Alijana Vukšić.

Osnovne karakteristike sustava: Direktnija i kvalitetnija komunikacija između TZ-a i iznajmljivača; Brža, jednostavnija i digitalizirana prijava gostiju kroz procese preCheck In-a – štedi vrijeme iznajmljivaču, podiže razinu zaštite osobnih podataka gostiju; Iznimno user friendly za iznajmljivača i gosta; Sustav preusmjerava svakog prijavljenog gosta na web sadržaje i aplikacije od interesa TZ-a i grada/opčine čime dodatno približava lokalnu ponudu gostima; Jednostavna nadogradnja i tjedno ažuriranje sustava.

Nakon preuzimanja aplikacije, putem mobilnih uređaja iznajmljivači mogu na bitno jednostavniji način od dosadašnjeg izvršiti prijave svojih gostiju. Sustav omogućuje unos podataka od strane gosta ‘preCheck-In’, kao i skeniranje osobnih dokumenata od strane iznajmljivača ili gosta s automatskim prosljeđivanjem podataka potrebnih za prijavu turista u nacionalni sustav eVisitor. Bitno je napomenuti da se putem ove aplikacije pospješuje komunikacija između turističkih zajednica i iznajmljivača, a aplikacija pruža i mogućnost dostavljanja posebnih obavijesti turističkih zajednica iznajmljivačima.

Ovu aplikaciju kreirala je tvrtka Intersoft Technologies d.o.o. iz Pule kao nastavak digitalizacije procesa u turizmu, a sve u skladu sa nastojanjem Europske Komisije u cilju digitalne transformacije. Ispred tvrtke Intersoft Technologies d.o.o. koje je aplikaciju razvilo, direktor Dean Verbanac je izjavio: ‘Sustav mVisitor produkt je brojnih razgovora s TZ-ima i iznajmljivačima, a daje rješenje na neke od ključnih problema koje isti danas imaju. Prvenstveno smo se vodili time da poboljšamo komunikaciju TZ-a i iznajmljivača, a nakon toga da iznajmljivaču olakšamo, pojednostavimo i ubrzamo proces prijave gostiju. Uspjeli smo u oba segmenta što potvrđuje i oduševljenje iznajmljivača koji su već krenuli s korištenjem mVisitor-a’.

 Više informacija o samom sustavu moguće je pronaći na web stranici https://mVisitor.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)