Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
3:28 pm

Je li moguće da trener Rijeke ne zna da onaj koji je kupio ulaznicu nema pravo vikati što hoće?

Piše B. D.

Trener Rijeke Željko Sopić uoči utakmice protiv Hajduka je dao nevjerojatan odgovor na pitanje hoće li se tenzije s tribina spustiti i na travnjak, uz podjetnik na incident na Rujevici, gdje se vrijeđalo Marka Livaju na treningu hrvatske reprezentacije.

– Onaj tko je platio ulaznicu ima pravo vikati što hoće – rekao je, pa nastavio:

– Što ja mislim o tome, to je druga stvar. Najvažnije je da momčad bude izolirana od toga. Kao igrač igrao sam na sto ili ne znam koliko stadiona i kao trener vodio utakmice. Nisam svaki put bio sretan kako su se navijači protivničke, a nekad i moje momčadi ponašali. To je tako, to je dio folklora i s time živimo.

Njegova prva rečenica ne samo da nije točna, već je čudno da trener s toliko utakmica na klupi ne zna da su pojedina skandiranja zabranjena, kažnjiva, pogotovo ako se radi o rasizmu i slično. A, naravno, mogu biti i degutantna, te se od sportskog djelatnika očekuje da bar pozove navijače na fer i sportsko navijanje. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)