Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:53 pm

U listopadu kulminacija ‘Smojinih 100’

Piše N.M.

Organizacijski odbor ‘Smojinih 100’ za listopad najavljuje kulminaciju događanja u sklopu obilježavanja ‘Godine Miljenka Smoje‘ koja je Odlukom splitskog Gradskog vijeća proglašena u povodu stote godišnjice njegovog rođenja. 

Prvi u nizu događaja je otvaranje izložbe ‘Velo misto, mali svit’ u utorak, 10. listopada u 11 sati u Državnom arhivu u Splitu u tvrđavi Gripe, a u suorganizaciji Državnog arhiva u Splitu i Grada Splita. 


U okviru 5. Dana kulturne animalistike u organizaciji Centra za integrativnu bioetiku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, u četvrtak, 19. listopada u 18 sati u Zavičajnoj poetsko-glazbenoj knjižnici Dalmatina GKMM u Zagrebačkoj 4, održat će se okrugli stol na temu ‘Smoje i Šarko’, a u subotu, 21. listopada u 12 sati (početak programa u 11 sati) na Matejuški će se službeno otkriti spomenik Miljenku Smoji, rad akademskih kipara Aleksandra i Ante Guberine.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)