Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:45 pm

TUDOR: Ne mislim da ću još dugo biti trener

Piše A.T.

Marseille u subotu u 21 sat u 23. kolu Ligue 1 gostuje kod Cleromonta. Susret je najavio trener Marseillea Igor Tudor.

– Čeka nas jako neugodan suparnik. Ovo je tipična zamka, jer moramo uzeti 3 boda ako želimo ostati u vrhu, a igramo u gostima protiv zahtjevnog protivnika. Koncept favorita zapravo ne postoji, možeš glatko izgubiti utakmicu, a misliš da si bolji. Moramo dati sve od sebe, to je jedini način da odigramo dobru utakmicu – izjavio je Tudor, koji je potom komentirao gusti raspored.

– Ne razumijem da igramo tri utakmice u šest dana. Treba pokazati poštovanje prema igračima, oni igrajući u takvom ritmu riskiraju ozljedu. Televizijske kuće prave program prema publici, a ne poštuju klubove, u ovom slučaju Marseille – izjavio je Tudor, koji je potom komentirao svoju trenersku karijeru.

– Ne mislim da ću još dugo biti trener. Prekinuo sam igračku karijeru rano, s 29 godina. Isprobao sam ovu trenersku karijeru, svidjela mi se, no prevelik je stres. Mogao bih se umiroviti brzo – izjavio je 44-godišnji Tudor koji je u karijeri već trenirao Hajduk u dva mandata, PAOK, Karabukspor, Galatasaray, Veronu, Marseille i Udinese također u dva mandata, a bio je i pomoćnik Andree Pirla u Juventusu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)