Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:44 pm

SLAVEN BILIĆ: Fali nam kvalitete u završnici

Watford, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, je odigrao 1:1 na svom Vicarage Roadu s Blackburnom u 31. kolu engleskog Championshipa.

Goste je u vodstvo doveo Bradley Dack pogotkom u 24. minuti, dok je bod ‘hornetsima’ donio Wesley Hoedt u svom debiju za klub u 74. minuti.

Iako je Biliću ovo četvrta utakmica za redom bez pobjede, bio je zadovoljan iz igrom svoje momčadi.

– Zadovoljan sam igrom moje momčadi. Nismo imali samo posjed, već smo iz tog posjeda kreirali šanse. Bili smo konstantno opasni, imali smo puno dobrih ubačaja u protivnički šesnaesterac. Nažalost, fali nam kvalitete u završnici da te prilike pretvorimo u golove. Oni su zabili iz jedinog napada koji im je djelovao opasno, ali to nas nije demoraliziralo. Napravili smo nekoliko promjena na poluvremenu, nastavili igrati dobro i zasluženo došli do izjednačenja. Sve je bilo dobro, samo je nedostajao još koji gol – zaključio je Bilić.

Watford se trenutno nalazi na šestom mjestu, posljednjem koje vodi u doigravanje za Premierligu.

 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)