Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:22 pm

Southampton smijenio trenera

Piše A.T.

Nathan Jones više nije trener Southamptona. Velšaninu je presudio jučerašnji domaći poraz od Wolvesa 1:2. Vodili su ‘sveci’ 1:0 i imali igrača više, ali su na kraju svejedno poraženi. Smjena Jonesa nije loša vijest za hrvatske intternacionalce Duju Ćaletu – Cara i Mislava Oršića, koji nisu bili u Jonesovim planovima i nisu uopće konkurirali za posljednje dvije utakmice.

Jones je bio drugi trener Southamptona ove sezone, došao je umjesto Ralpha Hasenhuttla, a na klupi ‘svetaca’ se zadržao samo četiri mjeseca. Vodio je Southampton u samo 14 utakmica, a u posljednjih osam utakmica je dobio samo jednu, te je ostavio ‘svece’ na zadnjem mjestu ljestvice sa samo 15 bodova iz 22 kola.

Dok Southampton ne izabere novog trenera, momčad će privremeno voditi Ruben Selles.

 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)