Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:55 pm

Zrinjski pao u 94. minuti

Piše D. L.

U drugom kolu grupne faze Konferencijske lige Aston Villa je u Birminghamu svladala Zrinjski 1:0. 

Mostarski sastav je na Otok došao kao vodeća momčad skupine nošena sjajnim preokretom iz prve utakmice, ali zasigurno ne i kao favorit. Shodno tome, Krunoslav Rendulić nije imao prostora za kalkuliranje prilikom odabira početne jedanaestorke. Unai Emery za ovu je utakmicu odabrao izmiješani sastav, ali i dalje prepun kvalitete u svim linijama. 

Od samog početka Aston Villa je preuzela inicijativu. Držali su loptu u svojim nogama i tražili prostor za stvaranje prilika, dok je Zrinjski strpljivo vrebao iz kontranapada. Upravo je tako bosanskohercegovački prvak stvorio najbolju priliku u prvom dijelu. Mario Tičinović probio je stranu i ubacio loptu prema zvijezdi gostujuće ekipe Nemanji Bilbiji, koji ipak ne uspijeva svladati iskusnog Emiliana Martineza

Domaćin je nastavio napadati, ali daleko od toga da je to bila igra koju smo od Aston Ville navikli gledati u Premier ligi. 

Nezadovoljstvo domaćeg stratega očitalo se u obavljenim zamjenama na početku drugog poluvremena. Emery je u vatru odlučio poslati Olliea Watkinsa, Mattyja Casha i Douglasa Luiza.

Promjene su unijele živost među domaćine. Villa je nizala priliku za prilikom, što ih je u 94. minuti susreta nagradilo pogotkom Johna McGinna vrijednog sva tri boda.

Od bivših hajdukovaca danas su nastupili Stipe Radić (svih 90), Mario Tičinović (do 73.), Tomislav Kiš (od 77.) i Zvonimir Kožulj (od 62.).

U ovoj skupini sve ekipe su bodovno izjednačene s tri osvojena boda. 

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)