Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:02 am

Gary Neville na poluvremenu: Arsenal će biti teško zaustaviti u drugom poluvremenu

Piše A.T.

U zaostalom susretu engleske Premierlige, Manchester City je u gostima na Emiratesu svladao Arsenal 3:1 i izjednačio se bodovno s ‘topnicima’ na prvom mjestu.

Manchester City je poveo u 24. minuti preko Kevina De Bruynea. Arsenal je izjednačio u 42. minuti, kada je Bukayo Saka realizirao jedanaesterac.’ Građanima’ je vodstvo vratio Jack Grealish pogotkom u 72. minuti, a konačni rezultat je postavio Erling Haaland u 82. minuti.

Sportski komentator BBC-a  Gary Neville se nije proslavio na poluvremenu. Legenda ‘crvenih vragova’ je prognozirala pobjedu Arsenala u nastavku.

–  Manchester City igra neuravnoteženo i neuredno. Nude se Arsenalu. Arsenal će biti teško zaustaviti u drugom poluvremenu -izjavio je Neville, a navijači su mu se brzo počeli rugati na društvenim mrežama.

– Opet ‘stručna’ analiza – napisao je jedan navijač, dok se drugi nadovezao na njegovu neslavnu trenersku epizodu u Valenciji.

 – Čak lošije prognozira nego što trenira –  bio je komentar navijača ‘građana’.

– Dobra prognoza, Gary – napisao je treći navijač.

– Iznenađen sam kako je Arsenal loše odigrao drugo poluvrijeme – prokomentirao je poslije utakmice Neville, ne spominjući zle komentare.

 

   

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)