Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
8:00 pm

ŠČ – Mrletovo pivo

Piše N.M.

Nakon pobjede na Dori sve što ima veze s grupom Let 3, i njihovom pjesmom Mama ŠČ, postalo je tražena roba. Pa se tako pod pojačanim svjetlima reflektora našlo i ŠČ – Mrletovo pivo koje proizvodi mala craft pivovara Međimurski Lepi Dečki, prenose 24 sata.

To je Blonde Ale sa 4,1 posto alkohola. Fino je za piti, nije jako gorko, a boca od pola litre stoji 2,20 eura. Želite li ga kušati, kupiti ga možete na internetskoj stranici proizvođača, imaju dostavu za cijelu Hrvatsku.

Inače, Damir Martinović Mrle je ovo pivo osmislio prije par godina, a nakon njega je predstavio novo koje se zove – Mrletovo pivo RiČka. Njega ćete pronaći na ovom linku po cijeni od 2,60 eura za pola litre. Proizvode ga, također, Međimurski Lepi Dečki.

To je crveno Ale pivo sa 4.6 posto alkohola. Na stranici gdje ga prodaju piše ovako: ‘Prvo žensko pivo u koje su zaljubljeni svi muškarci – RiČka!’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)