Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:52 am

BEER ĐIR Štorije o’ piva je festival koji ne želite propustiti!

Piše P. I.

U sklopu Mjeseca gastronomije, na lokaciji Kolur – Zvončac, započeo je Beer đir – Štorije o’ piva, festival zbog kojeg će Split do 15. listopada postati nezaobilazna destinacija ljubitelja najpopularnijeg pića na svijetu. Novouređena event zona ponovno će se pretvoriti u oazu za gurmane, jer će se na desecima štandova nuditi ukusni zalogaji i nenadmašan izbor piva renomiranih domaćih i stranih proizvođača.

Otvorenje festivala nisu propustili brojni obožavatelji piva i glazbe grupe Vatra koja je zapalila Split hitovima ‘Tremolo’, ‘Tango’, ‘Nama se nikud ne žuri’ i ‘Bilo je dobro dok je trajalo’.

Beer đir nisu zaobišli ni Lorena Bučan, Domenica, Anamarija Asanović, Ante Trevizi, Sonja Dvornik, Antonija Dora Pleško, Hrvoje Krolo i brojni drugi. Do 15. listopada u  parku Zvončac zagarantirana je, osim piva, i vrhunska gastronomska ponuda, nastupi poznatih DJ-a, te besplatni koncerti. Kolur Zvončac će biti idealna lokacija za izlazak nakon posla, druženje u opuštenoj atmosferi uz slasne zalogaje ili večernji izlazak.

Osim degustacije piva, posjetitelje očekuje i niz zabavnih aktivnosti koje program čine još atraktivnijim. Organizatori su pripremili 8. i 15. listopada pub kvizove by The Showtime, zatim 10. listopada Pineli & pivo by Art Bottega, slikanje uz čašu omiljenog piva te beer boćalište, a posebno će vas oduševiti gastro event 9. listopada s početkom u 17 sati. Dobro poznata domaća ekipa iz Misto street food & bar pripremat će vrhunsku hranu koja se idealno ljubi s ponudom piva, a nagrađivani homebreweri koji su ujedno i dio organizacije pivskog natjecanja SMaSH homebrew competition, Ivana Miš i Ante Prižmić Riža dodatno će začiniti atmosferu edukacijom i pripremom kiselog piva s višnjom i lavandom. Ova i još neka zabavna iznenađenja nešto je zbog čega je festival podržala i Turistička zajednica grada Splita u sklopu mjeseca gastronomije.

Za sve ljubitelje dobrog zvuka, ne propustite Opću opasnost 7. listopada, zatim sinjski MORT 13. listopada, a dan prije samog zatvaranja, meštri od fešte, Gustafi. Detalje programa i novosti o iznenađenjima koje organizatori pripremaju, možete vidjeti na Instagramu i Facebooku, a zona Kolur – Zvončac je otvorena svakog dana od 17 do ponoći.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)