Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:04 am

Katarski šeik potvrdio 5 milijardi funti tešku ponudu za preuzimanje Manchester Uniteda

Piše A.T.

Sinoć je istekao rok do kojeg su ponude za kupnju Manchester Uniteda potencijalni kupci trebali poslati aktualnim vlasnicima, braći Glazer. Ponudu je poslao katarski šeik te britanski milijarder.

Šeik Jassim Bin Hamad Al Thani, član kraljevske katarske obitelji je potvrdio kako je poslao ponudu vrijednu 5 milijardi funti za stopostotni udjel u Manchester Unitedu.

– Vratit ćemo Manchester United na stare staze slave, kako na terenu, tako i izvan njega. Osloboditi ćemo Manchester United svih dugova, uložit ćemo u prvu momčad, trening centre, stadion i širu infrastrukturu – poručili su iz šeikovog PR tima.

Ponudu je poslao i britanski milijarder Jim Ratcliffe.

– Vrati ćemo Manchester u Manchester United – izjavio je kratko Ratcliffe, koji je iz Manchestera, te je od malih nogu navijač ‘crvenih vragova’. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)