Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
11:46 pm

VIDEO Domaći pjevač otkrio da se zaručio! Zaručnici posvetio novu pjesmu ‘Ljubavi moja’

Piše A. A.

Hrvatski pjevač Valerio Ricchiuto već mjesecima ne miruje. Nakon brojnih samostalnih singlova te dueta s Mirkom Cetinskim i Alenom Vitasovićem ovaj istarski slavuj odlučio se mjesec ljubavi iskoristiti za izbacivanje nove ljubavne pjesme ‘Ljubavi moja’ kao i popratnog spota, ali i za – zaruke. 

Ovaj je pjevač svoju voljenu Makedonku Andrijanu zaprosio na aerodromu u Skopju dok su čekali let za Pariz. Iznenadio ju je tako što joj je zapjevao pjesmu ‘Jedina’ Olivera Dragojevića, a ona je rekla da. 

Inače, par se upoznao preko društvenih mreža, a ljubav se toliko brzo rasplamsala da je Andrijana iz Sjeverne Makedonije sve više u Istri, a Valerio sve više u Skopju. Mladi par tako će uskoro uploviti u bračnu luku.

‘Andrijana je moj svemir i to sam joj htio reći ovom pjesmom. Ujedno, ovo će biti pjesma za naš prvi ples na našem vjenčanju, a volio bih da je i drugi parovi odaberu za svoja vjenčanja. Sretan sam što sam našu ljubav pretočio u pjesmu’, kazao je.

Tekst su napisali Ante Majić i Hrvoje Zovko, dok je za glazbu bio zadužen Rapotec Duško Ute. Spot u režiji Medvid produkcije sniman je u Puli i okolici.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)