Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:00 am

Jurgen Klopp se ne predaje: Sada nas čeka Madrid, tamo moramo zabijati

Piše A.T.

Liverpool je u osmini finala Lige prvaka na svom Anfieldu poražen od Real Madrida 2:5. Ipak, trener Liverpoola Jurgen Klopp smatra kako nije gotovo.

– Početak je bio sjajan, igrali smo točno onako kako smo se dogovorili i poveli smo 2:0. Igrali smo intenzivno i radili im pritisak po cijelom terenu. Bili smo pasivni kod prvog gola, trebali smo ih pritisnuti jer su oni momčad koja te kazni kada to ne učiniš. Drugi pogodak je kiks koji se nije trebao dogoditi. Trebali smo čuvati loptu, ali smo u drugom poluvremenu napravili previše pogrešaka. Jako je teško braniti se kada su Benzema i Vinicius na terenu. Sada nas čeka Madrid, tamo ćemo morati zabijati, moramo iz ove utakmice nešto naučiti – izjavio je trener ‘redsa’ Jurgen Klopp.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)