Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:42 pm

ZABAVNO-NATJECATELJSKI FORMAT Otvorene prijave za novu sezonu Survivora

Piše A. A.

Hrabrost, avanturistički i natjecateljski duh te spremnost na suočavanje s novim i nepoznatim izazovima ključne su karakteristike za sve entuzijastične pojedince željne sudjelovanja u novoj sezoni popularnog natjecateljsko-zabavnog showa Survivor. Nova TV poziva sve zainteresirane da se prijave i budu dio ovog zabavno-natjecateljskog televizijskog formata koji se, kako su istaknuli njeni predstavnici, već više od dva desetljeća etablira kao globalni hit, donoseći uzbuđenje i adrenalinske trenutke gledateljima diljem svijeta.

‘Ako ste spremni iskušati vlastite granice i suočiti se s nepredvidivim izazovima koje nudi divlja i nepoznata okolina, sada je pravo vrijeme da pokažete svoju strast prema izazovima, motivaciju za uspjehom te fizičku i psihičku spremnost. Ovo iskustvo odvest će vas na nezaboravno putovanje prepuno iznenađenja, samootkrivanja i neponovljivih avantura koje ćete zauvijek pamtiti’, naveli su s Nove TV. 

Stavljeni pred izazovne okolnosti na nepoznatom terenu s ograničenim resursima potrebnim za opstanak, glavna zadaća kandidata je prevladati i nadmašiti svoje suparnike. To uključuje međusobno nadmudrivanje, kako u fizičkim i mentalnim izazovima koji testiraju razne sposobnosti tako i u složenim međuljudskim odnosima koji mogu biti ključni na putu do pobjede.

‘Ovo je prilika koja će odvažnima obogatiti životno iskustvo. Prijavite se na stranici novatv.hr/survivor i otvorite vrata adrenalinskoj pustolovini, u kojoj samo najspremniji opstaju. Ne čekajte, već zakoračite hrabro prema iskustvu koje će vas promijeniti zauvijek’, poručili su organizatori. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)