Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:13 am

SPORTSKA TELEVIZIJA Prenosit će derbi muške odbojkaške Superlige iz Kaštela

Piše N.M.

Sportske televizije danas je najavila izravne prijenose iz nekoliko ekipnih sportova čime nastavljamo promociju hrvatskog sporta i sportaša.

‘U subotu su naše kamere u dvorani u Kaštel Starom gdje se igra uvijek veliki derbi muške odbojkaške Superlige. 

Potom u nedjelju najprije donosimo prijenos završnih borbi Prvenstva Hrvatske u boksu za seniorke i seniore, a zatim i utakmicu Prve rukometne lige za žene iz Dugog Sela. 

Nakon što hrvatska košarkaška reprezentacija odigra utakmice pretkvalifikacija za Eurobasket 2025 već u utorak domaća se košarka vraća u naš program, iz Zadra prenosimo najveći derbi’, priopćili su.

Osim izravnih prijenosa u idućim danima donose niz emisija, razgovora, sportskih priča i reportaža iz Hrvatske i inozemstva. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)