Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:19 am

Konferencijska liga: Jakoliševa AEK Larnaca prošla dalje

Piše A.T.

Odigrane su uzvratne utakmice šesnaestine finala Konferencijske lige.

Lazio je u gostima odigrao s CFR Clujom 0:0, te je s ukupnih 1:0 prošao dalje. Domaći su od 77. minute igrali s igrače manje, budući da je drugi žuti karton dobio hrvatski igrač Karlo Muhar.

AEK Larnaca je odigrala s Dniprom u gostima 0:0, te su s ukupnih 1:0 prošli dalje. Za ciparsku momčad je od 74. minute igrao i Marin Jakoliš.

Partizan je na svom terenu poražen 1:3 od Sheriffa, te je s ukupnih 2:3 eliminiran iz natjecanja. Queensy Menig je doveo ‘crno bele’ u vodstvo u 13. minuti. Sheriff je izjednačio u 22. minuti preko Cedrica Badola iz penala. Gosti su poveli u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena preko Mouhameda Diopa, a isti igrač je u 47. minuti postavio konačni rezultat.

Basel je na svom terenu svladao Trabzonspor 2:0, te je s ukupnih 2:1 prošao dalje. Zeki Amdouni je doveo domaćina u vodstvo u 13. minuti, a konačni rezultat je postavio Andi Zeqiri u 76. minuti.

Fiorentina je na Artemio Franchiju  3:2 svladala Bragu i s ukupnih 7:2 prošla dalje. Gosti su poveli u 17. minuti preko Andre Castra. Nadu Bragi u prolaz je donio Alvaro Djalo u 34. minuti.  Fiorentina je smanjila rezultat u 37. minuti preko Rolanda Mandragore. Domaćin je izjednačio u 58. minuti preko Riccarda Saponare, a konačni rezultat je postavio Arthur Cabral u 83. minuti.

Lech Poznan je na svom terenu s 1:0 pobijedio Bodo/Glimt, i kako u prvom susretu nije bilo golova, prošao dalje. Pogodak vrijedan prolaza je zabio Mikael Ishak u 63. minuti.

Gent je na svom terenu svladao Qarabag 1:0, a kako je u prvom susretu poražen istim rezultatom, utakmica je otišla u produžetke. Jedini pogodak na susretu je zabio Gift Emmanuel Orban. Utakmica je otišla u produžetke, a kako tu nije bilo golova, pobjednika smo dobili tek nakon udaraca s bijele točke. Gent je na penala slavio 5:4,a tragičar gostiju je bio Yassine Benzia koji je jedini promašio penal u raspucavanju.

Anderlecht je na svom terenu svladao Ludogorets 2:1, a kako su u prvoj utakmici poraženi 1:0, otišlo se u produžetke. Domaćina je u vodstvo doveo Franco Russo autogolom u 13. minuti.  Anderlecht je povisio vodstvo u 68. minuti preko Yarija Verschaerena. Igor Thiago je izborio produžetke Ludogoretsu u 71. minuti, a kako u produžetcima nije bilo pogodaka, pristupilo se udarcima s bijele točke.Anderlecht je na penale uvjerljivo slavio 3:0.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)