Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:58 am

VIDEO: Pogledajte kako se napadač Fiorentine narugao VAR sobi

Piše A.T.

Fiorentina je u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Konferencijske liga svladala Bragu na svom Artemio Franchiju 3:2 i s ukupnih 7:2 prošla dalje.

Zbunjujući trenutak utakmice se zbio u 50. minuti, kada je napadač Fiorentine Arthur Cabral zabio za 2:2. Gol tehnologija je potvrdila da je lopta prešla liniju, ali je VAR soba svejedno pozvala suca Benoita Bastiena da na monitoru provjeri pogodak. Kako se sa kamere golim okom ne može sa sigurnošću utvrditi da je lopta prešla liniju, na ogorčenje cijelog stadiona, sudac nije priznao pogodak.

Kasnije u susretu, točnije u 83. minuti, Cabral je postigao pogodak. Pogledajte kako se u slavlju narugao VAR sobi. Talijanski mediji naglašavaju kako bi zbog ovakvog slavlja mogao biti kažnjen od UEFA-e.

Signori, abbiamo l’esultanza dell’anno #cabral pic.twitter.com/8Rxj1D5QfS

— 999_fiorentina (@999Fiorentina) February 23, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)