Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
12:11 pm

TKO TI ČISTI APARTMAN? Nudimo rješenje za iznajmljivače na području centra Splita

Piše P. R.

Počevši od povećanja cijena apsolutno svakog aspekta života, pa do troškova iznajmljivača, odnedavno i povećanja poreza za iznajmljivače, čini se da je u Splitu ipak najčešća tema među iznajmljivačima kako pronaći osobu za čišćenje apartmana. 

Iznajmljivači koji ne žele, ili ne mogu sami, traže osobu od povjerenja koja će na svaku izmjenu gosta biti na raspolaganju očistiti objekt/apartman, na koju se može pouzdati jer će smještaj uvijek biti na vrijeme očišćen i neće se morati ‘uskakati’… Isto vrijedi i za praonicu rublja – ona koja će uvijek imati mjesta za vaše plahte i ručnike, bez obzira što je u pitanju samo jedan apartman. 

Ova top-tema na neki način se dotiče velikog broja iznajmljivača iz svih većih gradova, pa tako i Splita, a posebno je aktualna u vrijeme pripreme za ljeto.

Kompletna usluga uključuje čišćenje objekta, pranje posteljine i dočekivanje gostiju

Ako uz čišćenje i praonicu tražite i osobu koja će dočekivati goste na baš svaku izmjenu – svaki dan, svaki drugi dan ili svako nekoliko dana – sjetite se da Split više nije samo ljetna destinacija. Ako je već niste pronašli, svakako se angažirajte da vam ne bude kasno!

Za one čije su smještajne jedinice u centru Splita, tu ‘uskače’ Adriagate koji od ove godine nudi full property management za centar Splita, i to za one koji žele prepustiti čitavu brigu o objektu drugima. 

Tko ti vodi apartman? Što je veći vaš angažman u pogledu podizanja kvalitete objekta, oglašavanju i komunikaciji s gostima to je i uspješnije poslovanje vašeg smještaja. S obzirom da angažman osim financijskog ulaganja iziskuje i konstantnu brigu o reputaciji, komunikaciji, trendovima u turizmu, ono iziskuje i vrijeme i svakodnevnu brigu – i to ne samo pred ljeto. 

Zato se nakon godina i godina uspješnog poslovanja Adriagate odlučio na još jednu uslugu – full property management. Ona je namijenjena iznajmljivačima koji svoje objekte imaju u centru Splita i nemaju vremena, znanja, volje ili mogućnosti da dočekuju goste i brinu o samom objektu.

– Od ove godine krećemo s našom uslugom full property managementa i iako smo tek predstavili ovu uslugu krajem 2022. godine, mogu reći da smo i više nego zadovoljni odazivom iznajmljivača iz centra Splita – poručuju iz Adriagatea.

Ovim objektima Adriagate preuzima brigu o oglašavanju, komunikaciji s gostom, brigu o rezervacijama, popunjavanju kalendara, dočekivanju gosta i prijavi u eVisitor te brigu o objektu i čišćenje objekata. A tko su ti iznajmljivači opisao nam je Frane Godinović, voditelj čitavog projekta, osoba koja je čitav sustav i umrežila – organizirala.

– Najčešće su to mlađi iznajmljivači koji zbog posla i obiteljskih obaveza nemaju vremena da se ovim poslom bave aktivno i redovito, te da brinu o objektu pri svakoj izmjeni gostiju, za koju svi jako dobro znamo da u Splitu zna biti česta. Ono što je najbitnije – iznajmljivači su to koji u svjesni potencijala svojih smještajnih objekata, ali i činjenice da nemaju vremena, volje ili znanja baviti se njime i ostvariti taj potencijal. Ja sam svakako na raspolaganju za sva pitanja ili dileme i svi iznajmljivači su dobrodošli. Rado ću odgovoriti na sva njihova pitanja, a kontaktirati me za više informacija mogu na broj 091 430 7810.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)