Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:58 am

IZRAELSKI PREMIJER NETANYAHU: Mi smo u ratu!

Piše N.M.

Izraelski premijer objavio je da je zemlja u ratu.

‘Građani Izraela. Mi smo u ratu, ne u operaciji, ne u eskalaciji – u ratu‘, kazao je Benjamin Netanyahu.

‘Jutros je Hamas pokrenuo ubilački iznenadni napad na državu Izrael i njene građane. To se događa od ranog jutra. Sazvao sam čelnike sigurnosnog sustava, prije svega sad je potrebno očistiti naselja od infiltriranih terorista – operacija se provodi u ovim trenucima‘, kazao je.

‘Istodobno sam naredio veliku mobilizaciju rezervista i odmazdu u snazi i opsegu koje neprijatelj nikada nije vidio. Neprijatelj će platiti cijenu kakvu još nikada nije platio. U međuvremenu, pozivam sve građane Izraela da se strogo pridržavaju uputa vojske i Glavnog zapovjedništva.‘

‘Mi smo u ratu i mi ćemo ga dobiti‘, rekao je izraelski premijer, prenosi Jutarnji list.

Najmanje 22 osobe ubijene su u iznenadnom napadu na Izrael koji je izvela militantna skupina Hamas u subotu ujutro, prema izraelskoj službi za spašavanje Magen David Adom.

MDA je rekla da je prijavljeno više od 250 žrtava, uključujući 22 osobe koje su ubijene.

Nema izvještaja koliko je civila među poginulima i ranjenima.

אנחנו במלחמה. pic.twitter.com/XNM3l7fEQH

— Benjamin Netanyahu – (@netanyahu) October 7, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)