Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
10:58 am

RoomRaccoon u suradnji s Adyenom omogućuje hotelima još bolje mogućnosti plaćanja

Piše P. I.

Vodeći sveobuhvatni sustav upravljanja hotelima, RoomRaccoon, ostvario je partnerstvo s Adyenom, svjetski poznatom platformom za financijsku tehnologiju koja radi s vodećim tvrtkama diljem svijeta. Ova će suradnja dodatno ojačati RoomRaccoonov sustav plaćanja, istovremeno pojednostavljujući i optimizirajući obradu plaćanja čineći ju još sigurnijom.

Zahvaljujući dvosmjernoj povezanosti dvaju sustava, hotelijerima će biti omogućena jednostavna i automatizirana obrada plaćanja kroz RoomRaccoonove značajke booking enginea, channel managera i hotelsku recepciju. Hotelijeri će plaćanja pratiti u stvarnom vremenu što će svesti na minimum rizik od prijevare, krađe identiteta i ostalih nedopuštenih aktivnosti.

Uz impresivni međunarodni doseg, ovo će partnerstvo s Aydenom omogućiti proširenje RoomRaccoonove ponude metoda plaćanja na 28 tržišta, uključujući države u Europi i Sjevernoj Americi.

Ovo će partnerstvo nadograditi metode plaćanja na RoomRaccoonovoj platformi te će hotelijeri moći računati na pouzdane i pojačane metode plaćanja zahvaljujući Adyenu i RoomRaccoonu. Hoteli će se moći pouzdati u provjeren sustav s integriranim lokalnim metodama plaćanja koje njihovi gosti preferiraju i kojima vjeruju.

– Moderni gosti cijene praktičnost. Žele da im hoteli ponude alternativne ili beskontaktne načine plaćanja. S našom prilagodljivom i personaliziranom tehnologijom obrade plaćanja, hoteli mogu ponuditi najbolje metode plaćanja svojim gostima i time dobiti vjernoga gosta. Veoma smo uzbuđeni zbog partnerstva s Adyenom s ciljem unaprjeđenja metoda plaćanja koja nudimo našim klijentima i poboljšanja kvalitete iskustva gosta – objašnjava Frits Beyer, voditelj Odjela plaćanja u RoomRaccoonu.

Mark Rademaker, voditelj Odjela ugostiteljstva u Adyenu dodaje: ‘Adyenova tehnologija pruža hotelijerima automatizirano rješenje koje objedinjuje informacije u stvarnom vremenu i pomaže u ispunjavanju zahtjeva gostiju. Naše financijska tehnologija daje gostima mogućnost odabira načina plaćanja čineći ga istovremeno jednostavnim i sigurnim. S uzbuđenjem podupiremo RoomRaccoon u njegovoj strategiji međunarodnoga rasta uz omogućeno prihvaćanje svjetskih i lokalnih metoda plaćanja ujedno poštujući propise svake zemlje’.

Da biste saznali više o RoomRaccoonovoj platformi plaćanja, posjetite roomraccoon.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)