Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:53 pm

Osijek slavio protiv Rudeša

Piše D. L.

U jedanaestom kolu SuperSport HNL-a Osijek je na Opus Areni svladao Rudeš 3:0.

Domaćin je od samog početka bio bolja momčad. Domagoj Bukvić i Šime Gržan propustili su iskoristiti dobre prilike, ali blok najlošije obrane lige uspješno je slomio Ramon Mierez u 45. minuti, kada je nakon ubačaja Petra Pušića glavom pogodio u malu mrežicu. 

Posljednja minuta prvog dijela, osim što je obilježena prvim pogotkom na utakmici, obilježena je i povikom cijelog stadiona ‘Uprava, odlazi!’. Unatoč odlasku trenera Stjepana Tomasa i sportskog direktora Ivice Kuleševića, osječka publika zaziva nove odlaske sa samog vrha kluba. 

Domaću pobjedu potvrdili su Ivan Fiolić u 80. i Darko Nejašmić u 94. minuti susreta. 

Bitna situacija za sve hajdukovce dogodila se u trećoj minuti susreta kada je požutio Domagoj Bukvić. Ponajboljem igraču Osijeka ove sezone ovo je treći žuti karton što znači da će propustiti ogled na Poljudu u sljedećem kolu. 

U dvoboju dvije najlošije momčadi mjeseca rujna, Osijek je očekivano bio bolja ekipa i zasluženo upisao sva tri boda. ‘Bijelo-plave’ je u ovoj utakmici vodio privremeni trener Ivo Smoje, a zanimljivo je da mu je ovo prva utakmica u ulozi glavnog trenera u karijeri. 

Osijek je danas prekinuo niz od pet ligaških utakmica bez pobjede i tako zasjeo na četvrto mjesto tablice. Momčad Tonija Golema uvjerljivo je posljednja i nema naznaka da će u skorijoj budućnosti doći do ikakve promjene. 

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)