Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:25 pm

Medicinska sestra i vozač Hitne poginuli u izraelskom napadu

Piše M.K.

Medicinska sestra i vozač Hitne pomoći ubijeni su u izraelskim napadima na dvije bolnice u Gazi, objavila je skupina Liječnici bez granica.

‘Nakon eskalacije između Izraela i Gaze, izraelske rakete pale su  kod bolnice’, objavili su Liječnici bez granica.

Dodaju kako su ubijeni jedna medicinska sestra te vozač Hitne pomoći, a nekoliko je medicinskih djelatnika ozlijeđeno, prenosi Index.

‘Zdravstvene ustanove ne smiju biti mete. One moraju biti utočište za sve građane’, dodali su te traže od obje strane da to poštuju.

‘Razmjer ove nove runde neprijateljstava ne smije se podcijeniti’, dodaju te podsjećaju da palestinske i izraelske vlasti izvješćuju o ogromnim žrtvama diljem Izraela i Gaze.

Following the escalation between Israel and Gaza, Israeli forces struck the enclave’s Indonesian hospital and an ambulance in front of Nasser Hospital in southern Gaza. The strikes killed one nurse, one ambulance driver, injured several and damaged an oxygen station.

— MSF International (@MSF) October 7, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)