Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:00 pm

SUPERLIGA: OK ‘Ribola’ odnijela pobjedu na domaćem terenu

Piše M.K.

U prvom ovosezonskom susretu u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom u 2. kolu Superlige OK Ribola nadigrala je MOK Rijeka s 3:1 (21:25, 25:12, 25:17, 25:20). Nakon odličnog otvaranja utakmice dopustili su protivniku da se pregrupira i uzme prvi set, no već u drugom su nametnuli svoju igru i na kraju zasluženo slavili.

‘Naša prva utakmica ove sezone na domaćem terenu, pobijedili smo Rijeku sa 3:1. U prvi set smo ušli ok, pa smo počeli padat energetski, no, vratili smo se u igru, resetirali se i lako osvojili drugi set, te preostala dva nastavili u našem ritmu. Moramo izvući najbolje iz ovoga i nastaviti dobivati. Sklopili smo mladu ekipu, stvarno dobro treniramo, svi smo tu više- manje vršnjaci, dobri igrači, potencijali. Idemo kolo po kolo, idemo naravno po pobjede, titulu, nismo došli nigdje s bijelom zastavom te se nadam da ćemo i idućim kolima nastaviti s pobjedama’, rekao je Ante Kulušić.

Sljedeće kolo OK Ribola Kaštela gostovat će kod ‘Marsonije’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)