Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:55 pm

FOTOGALERIJA Završio treći dan 2. Međunarodne likovne kolonije u Gornjim Poljicima

Piše M.K.

Treći dan 2. Međunarodne likovne kolonije u Gornjim Poljicima obilježen je vrhunskim umjetničkim izričajem i emocionalnim dubinama koje su umjetnici donijeli na platna i skulpture. Kroz protekla dva dana, umjetnici su radili neumorno, pronalazeći inspiraciju u lokalnoj kulturi, prirodi i povijesti ovog pitoresknog kraja.

‘Danas su se posvetili završnim dodirima na svojim djelima, usavršavajući detalje i unoseći posljednje vibracije boja. Atmosfera kolonije bila je ispunjena uzbuđenjem i entuzijazmom dok su umjetnici dijelili svoja iskustva i savjete, stvarajući tako izuzetno kreativno okruženje.

Završetak kolonije označio je ne samo kraj intenzivnog stvaralačkog procesa već i početak dugotrajnih prijateljstava i umjetničkih suradnji. Gornja Poljica će zauvijek nositi pečat ovih izuzetnih umjetničkih trenutaka, podsjećajući nas na snagu umjetnosti u spajanju različitih kultura i ljudi.

Napetost i očekivanje rastu jer se sve bliži trenutak svečanog otvaranja izložbe koja će prikazati plodove umjetničkog rada ovih talentiranih pojedinaca. Svi su pozvani da se pridruže svečanosti i podijele uživanje u ljepoti likovne umjetnosti’, kažu organizatori.

Svečana izložba radova bit će otvorena 8. listopada u 14 sati

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)