Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:21 pm

ROY KEANE: Da se meni ovako nešto dogodilo, nestao bih na mjesec dana

Piše A.T.

Manchester United je u derbi susretu 26. kola engleske Premierlige osramoćen na Anfield Roadu. ‘Crveni vragovi’ su poraženi od Liverpoola visokih 0:7, čime su izjednačili klupski rekord najvećih poraza. Manchester United je do sada pretrpio tri poraza od 0:7, no svi su se zbili u davnoj prošlosti. Prvi put su 0:7 poraženi od Blackburn Roversa 1926. godine, zatim je četiri godine kasnije ‘krvnik’ bila Aston Villa, dok su 1932. u drugoj ligi poraženi od Wolvesa.

Nakon utakmice je šokirana bila legenda Manchester Uniteda i komentator Sky Sportsa Roy Keane.

– U šoku sam, ne znam što reći. Ovo je bio jako loš dan za Manchester United. Utakmica je zapravo bila gotova početkom drugog poluvremena. Stariji igrači su večeras bili sramotni. Nisu pokazali nikakve liderske vještine. Ovo je težak dan za Manchester United. Hvala bogu da ja nikad nisam bio poražen tako velikom razlikom dok sam igrao za Manchester United. Igraći bi se trebali osjećati osramoćeno. Kad je postalo teško na terenu, nestali su. Kad primiš šest ili sedam golova, trebao bi nestati na nekoliko dana. Da se meni ovako nešto dogodilo, ja ne bih mjesec dana izlazio nigdje – zaključio je Roy Keane. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)