Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:08 pm

Bivši trener Hajduka izvukao bod u osmoj minuti sudačke nadoknade

Piše A.T.

Al Riyadh, kojeg vodi bivši trener Hajduka Damir Burić, je remizirao 3:3 na svom terenu s Al Arabijem, direktnim rivalom za ulazak viši rang, u 24. kolu saudijske druge lige.

Domaćin je poveo u 36. minuti golom Nikole Stojiljkovića. Issam Al Qarni je izjednačio rezultat četiri minute kasnije. Vodstvo Burićevoj momčadi je vratio Muralha u 49. minuti, no gosti su izjednačili golom Ablaya Mbengue iz penala u 74. minuti. Gosti su do vodstva došli pogotkom Vieuxa Mbuengue u 88. minuti, no zlata vrijedan bod je Al Riyadhu izvukao Muralha golom u osmoj minuti sudačke nadoknade.

Ovo je Buriću druga utakmica zaredom bez pobjede, no ni remi nije loš budući da su igrali protiv direktnog rivala za ulazak u viši rang. Al Riyadh je trenutno na vrlo dobrom četvrtom mjestu, budući da četiri ekipe ulaze u viši rang. Al Arabi je na petom mjestu, te za Burićevom momčadi zaostaje šest bodova. Da nije bilo sretnog gola u osmoj minuti sudačke nadoknade, ta prednost bi bila prepolovljena.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)