Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:47 pm

VIDEO: Pogledajte zbog čeka navijači Manchester Uniteda žele potjerati igrača iz kluba

Piše A.T.

Manchester United je protekli vikend doživio najteži poraz u povijesti Premierlige, i to od najvećeg rivala Liverpoola. ‘Redsi’ su ih na Anfield Roadu ponizili sa 7:0. Kao da to samo po sebi nije dovoljno navijačima ‘crvenih vragova’, nekoliko dana nakon utakmice se pojavio video u kojem napadač Manchester Uniteda Wout Weghorst u tunelu Anfielda dodiruje kultni ‘This is Anfield’ znak. Bijesni navijači ‘crvenih vragova’ su zatrpali društvene mreže zahtjevima za raskidom ugovora nizozemskom napadaču, koji se prije dolaska u Manchester United deklarirao kao navijač Liverpoola.

Znak ‘This is Anfield’ je dao postaviti jedan od najtrofejnijih trenera u povijesti Liverpoola Bill Shankly. On je Liverpool doveo iz druge lige do vrha engleskog i europskog nogometa, a znak je postavio 1972. godine kako bi zastrašio protivnike. Na kraju te sezone je Liverpool osvojio naslov engleskog prvaka i Kup Uefa.

Weghorst just doesn’t get it bless him. pic.twitter.com/V2rAiAjINY

— Barstool Football (@StoolFootball) March 7, 2023 " target="">

Weghorst just doesn’t get it bless him. pic.twitter.com/V2rAiAjINY

— Barstool Football (@StoolFootball) March 7, 2023

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)