Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
2:46 pm

TURIST U SVOM GRADU: Turistička zajednica Sinja po jedanaesti put organizira edukativnu akciju

Piše P. I.

Od 1990. na inicijativu Svjetskog udruženja Društva turističkih vodiča (The World Federation of Tourist Guide Association) sa sjedištem u Beču, 21. veljače obilježava se kao Međunarodni dan turističkih vodiča. Turistička zajednica grada Sinja tim povodom organizira akciju ‘Turist u svom gradu’. Ova edukativna akcija nastala je kao podrška radu i značaju educiranih turističkih vodiča. 

‘Pozivamo sve cijenjene sugrađane i njihove goste da nam se pridruže ove subote, 11. ožujka u 10 i 30 sati, kod Muzeja Cetinske krajine (Kamičak), odakle ćemo pod stručnim vodstvom članova Udruge turističkih vodiča grada Sinja Osinium krenuti u posjet Muzeju Cetinske krajine, Muzeju Sinjske alke te razgledavanju crkve Čudotvorne Gospe Sinjske, brojnih kulturno-povijesnih spomenika te tvrđave Kamičak (planirano trajanje obilaska je 2.30 sati)’, pozivaju iz TZ Sinja.

Cilj ove besplatne edukativne akcije je popularizacija povijesne i kulturne baštine kao važnog čimbenika za razvoj turizma u našem gradu, ali i podizanje svijesti o njenom značaju u cjelokupnom društvu.

Ne propustite prigodu uz stručno vodstvo razgledati brojne gradske znamenitosti, ali i impresivne postave Muzeja Sinjske alke i Muzeja Cetinske krajine – Sinj u kojem se trenutno nalazi postav gostujuće izložbe ‘Afrika’.

Također za sve sudionike ove akcije pripremili smo malo gastronomsko iznenađenje te kviz znanja uz prigodne nagrade.

‘Kako bismo primjereno organizirali vođenje, molimo da nam potvrdite svoj dolazak telefonom na broj mobitela 099 4500305 ili na email adresu info@visitsinj.hr’, zaključuju iz TZ-a.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)