Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:28 pm

Ronaldovo prijateljstvo izazvalo skandal u Saudijskoj Arabiji

Piše A.T.

U četvrtak 9.3. je na rasporedu derbi saudijskog nogometa, u kojem se susreću trenutno vodeći Al Nassr predvođen Cristianom Ronaldom i drugoplasirani Al Ittihad. Da bi osigurali najbolje moguće uvjete, saudijski nogometni dužnosnici su angažirali strane suce za ovaj derbi, no teško da su izabrali pravu osobu za to. Odabrali su Španjolca Andrea Mateu Lahoza za glavnog suca, što je izazvalo bijes navijača Al Ittihada.

Navijačima najpopularnijeg saudijskog kluba smeta što su Lahoz i Ronaldo imali dobar odnos dok je Portugalac igrao za Real Madrid, te se čak špekuliralo da su dobri prijatelji. Zbog toga naravno mnogi sumnjaju u njegovu nepristranost. Usprkos tome, saudijska sudačka organizacija je ostala pri svome odabiru, te će derbi suditi iskusni Španjolac.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)