Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:58 pm

Europska liga: U ljepotici večeri Union Berlin i Royale Union SG odigrali 3:3

Piše A.T.

Odigrani su prvi susreti osmine finala Europske lige.

Roma je na Olimpicu svladala Real Sociedad 2:0. Stephan El Shaarawy je doveo domaćina u vodstvo, a Marash Kumbulla je postavio konačni rezultat u 87. minuti.

Bayer Leverkusen je na svom terenu svladao Ferencvaroš 2:0.  Karem Demirbay je u desetoj minuti doveo ‘apotekare’ u vodstvo, a prednost od dva gola razlike pred uzvrat u Mađarskoj je zabio Edmond Tapsoba u 86. minuti.

Sporting i Arsenal su u Lisabonu odigrali 2:2. William Saliba je u 22. minuti doveo ‘topnike’ u vodstvo. Goncalo Ignacio je u 34. minuti izjednačio rezultat. Paulinho je u 55. minuti doveo domaćina u vodstvo, a konačni rezultat je postavio Hidemasa Morita autogolom u 62. minuti.

U ljepotici večeri Union Berlin i Royale Union SG su odigrali 3:3. Victor Boniface je u 28. minuti doveo goste u vodstvo. Josip Juranović je u 42. minuti izjednačio rezultat odličnim golom iz slobodnog udarca. Yorbe Vertessen je  u 58. minuti vratio vodstvo gostima. Union Berlin je izjednačio u 69. minuti golom Robina Knochea. Boniface je vratio vodstvo gostima golom u 72. minuti, a konačni rezultat je postavio Sven Michel u 89. minuti.

Juventus je na svom terenu svladao Freiburg 1:0. Jedini pogodak na susretu je zabio Angel Di Maria u 53. minuti.

Sevilla je s 2:0 svladala Fenerbahče. Domaćina je u vodstvo doveo Joan Jordan u 56. minuti, a konačni rezultat je postavio Erik Lamela na asistenciju Ivana Rakitića u 85. minuti.

Šahtar je na svom terenu odigrao s Feyenoordom 1:1 . Domaćina je u vodstvo doveo Yaroslav Rakitskyi u 79. minuti, a  rezultat je izjednačio Ezequiel Bullaude u 88. minuti.

Manchester United je na Old Traffordu uvjerljivo svladao Betis 4:1. Marcus Rashford je doveo domaćina u vodstvo u šestoj minuti. Gosti su izjednačili u 32. minuti preko Ayoze Pereza. Antony je vratio vodstvo ‘crvenim vragovima’ u 52. minuti. Bruno Fernandes je povećao vodstvo domaćina u 58. minuti, a konačni rezultat je postavio Wout Weghorst u 84. minuti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)