Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
11:15 am

Nacionalni sajam pršuta u Sinju

Piše P. I.

Od 31. ožujka do 1. travnja u Sinju se planira održati 18. Nacionalni sajam  pršuta  s međunarodnim sudjelovanjem. Organizira ga Poduzetnički centar Sinj, a održava se u hotelu Alkar. 

Nacionalni sajam pršuta promovira tradicionalni način proizvodnje suhomesnatih proizvoda u suradnji s novim standardima, zahvaljujući neprestanom angažmanu svih suradnika, institucija i struke. 

Kao i prethodnih godina osim izlagačkog dijela u sklopu sajma planira se i organizacija stručnih, edukativnih panela na kojima bi se proizvođači i posjetitelji mogli informirati o temama vezanim za problematiku proizvodnje i plasmana suhomesnatih proizvoda.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)