Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
12:52 pm

Starigradski Maslina Resort među najboljim novim hotelima u Europi

Piše P. I.

Predstavljajući nove najbolje hotele uz plažu diljem Europe britanski The Times je uvrstio hotele iz Italije, Španjolske, Francuske, Grčke, Turske, Cipra, Njemačke i Nizozemske, ali i iz Hrvatske. 

Predstavljen je novootvoreni suvremeni dizajnirani hotel Maslina Resort za kojeg The Times predviđa da će upravo u 2023. postati pravi hit. Ističu njegov ugodni plažni bar, borovu šumu koja ga okružuje te se za ovu sezonu najavljuje otvaranje u svibnju. Svaka od 53 sobe ima pogled na uvalu Maslinica. Cijene noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama kreću se od 53 funte, piše The Times.

Neki su najbolji za zimski odmor, drugi će otvoriti svoja vrata u travnju ili u svibnju. Američki kantautor Jimmy Buffett jednom rekao: ‘Ako postoji raj za mene, siguran sam da je povezan s plažom’, piše The Times. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)