Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
9:59 pm

Uskoro ljetni red letenja prema Zračnoj luci Split

Piše N.M.

Ljetni red letenja u Zračnoj luci Split stupa na snagu sa 25. na 26. ožujka. S ljetnim redom letenja aviokompanije su prema hrvatskim zračnim lukama do sada najavile gotovo 40 novih linija. Splitska zračna luka ima najviše novih linija u najavi, njih čak 16, no pritom valja istaknuti da je čak 10 novih linija švedskog charter avioprijevoznika Braathens Regional Airlinesa (BRA), većinom s jednom tjednom rotacijom. 

Prijevoznici s najavama novih linija prema Splitu su: Luxembourg – Split, od 30.04. (Luxair),Tallinn – Split, od 1.05. (AirBaltic), Skoplje – Split, od 12.05. (Croatia Airlines),Oslo – Split, od 14.05. (Croatia Airlines),Rim – Split, od 1.06. (Ryanair), Atena – Split, od 7.06. (Aegean Airlines). Bračka zračna luka u najavi trenutno ima jednu novu redovnu liniju, radi se o liniji Croatia Airlines između Brača i Munchena. Skyalps će s Brača ponovno prometovati prema Bolzanu, karte su u prodaji na službenoj stranici avioprijevoznika, a do svibnja se očekuje potvrda i charter linija.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)