Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
4:21 pm

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Češkog skijaša (36) pronašli mrtvog nakon pet mjeseci

Piše N.M.

Bivši češki skijaš skakač Antonin Hajek (36) pronađen je mrtav, objavio je Češki skijaški savez. Obitelj je Hajekov nestanak prijavila u listopadu 2022. godine i od tada se nije pojavio. Hájekovo tijelo pronašli su u Maleziji, a okolnosti smrti nisu razjašnjene, javlja Danas.

‘Preminuo je bivši skijaš skakač, češki rekorder i nacionalni izbornik Antonin Hajek. Njegov život ugasio se u ranoj 37. godini. Iz poštovanja prema Antonínovoj obitelji, nećemo davati dodatne informacije o okolnostima smrti’, objavio je češki savez.

Hajek je najbolje plasmane u Svjetskom kupu ostvario 2010. godine, kada je bio četvrti na natjecanjima u Bad Mitterndorfu i Sapporu. S 236 metara još uvijek drži češki nacionalni rekord u skijaškim letovima, postavljen na Planici na Svjetskom prvenstvu 2010. godine.

Natjecateljsku karijeru završio je 2015. godine, nakon čega je započeo trenersku, isprva radeći s mladim češkim skakačima. U siječnju 2020. godine nakratko je bio glavni trener muške reprezentacije, nakon što je Savez otpustio Davida Jirouteka. Radio je i kao trener češke ženske reprezentacije.

View this post on Instagram

A post shared by Czech Ski & Snowboard (@czeskisnowboard)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)