Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:51 pm

IVAN JURIĆ: Ne želim da mi se ugađa

Piše A.T.

Torino u nedjelju u 12.30 gostuje kod Leccea u sklopu 26. kola Serie A. Utakmicu je najavio trener Torina Ivan Jurić. Novinari su od njega tražili da komentira izjavu predsjednika kluba Urbana Caira, koji je izjavio kako ugađa Juriću u svemu što želi, od transfera do ideja oko trening centra, te kako njih dvoje imaju slične ambicije.

– Ne znam kako odgovoriti, očekivao sam nešto drugo. Ne želim da mi se ugađa, ne sviđa mi se ta riječ. Želim da smo dio istog projekta i da zajedno radimo na stvarima koje će pomoći klubu da raste. Mislim da stožer radi i puno više za klub nego što bi trebao u nekim situacijama. Volimo razmjenjivati ideje i pomagati da klub i financijski ojača. Tako mi radimo. A kad kaže da mi se ‘ugađa’, čini se kao da ja tražim nešto ludo, a oni mi to toleriraju. Ne, želim da imamo istu viziju, to je sasvim drukčije – izjavio je Jurić. 

Odnos predsjednika i trenera Torina očito nije dobar, a ukoliko se ne popravi, hrvatski trener bi na ljeto lako mogao promijeniti klub.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)