Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:10 pm

Dinamo uvjerljivo svladao Istru

Piše D. L.

U posljednjoj utakmici jedanaestog kola SuperSport HNL-a Dinamo je na Maksimiru svladao Istru 3:0.

Prvi pogodak na susretu postigao je Maxime Bernauer u 15. minuti. Francuskom stoperu ovo je prvi pogodak od kada igra u plavom dresu. 

U 59. minuti utakmice Marko Bulat je duplim pasom s Mahirom Emrelijem izbacio gostujuću obranu i poentirao za povećanje domaćeg vodstva. Konačan rezultat postavio je Mauro Perković u 67. minuti. 

Dinamo je tako nakon poraza u derbiju i sramote na Kosovu upisao pobjedu. Trenutno se nalaze na trećem mjestu, a u odnosu na Hajduk imaju dva boda i utakmicu manje. 

Istra čvrsto drži predzadnje mjesto. Momčad Davida Catale je od utakmice s Hajdukom upisala četiri ligaška poraza s gol-razlikom 0:9. Španjolskog stratega je u zadnje vrijeme od smjene spašavala pobjeda na Poljudu, a kroz narednu reprezentativnu pauzu doznat ćemo je li potrošio sve kredite. 

U sljedećem kolu Dinamo gostuje kod Gorice, dok Istra na Aldo Drosini igra regionalni derbi s Rijekom.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)