Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:57 pm

RUKOMET: Hrvatska nakon drame remizirala s Nizozemskom

Piše A.T.

Hrvatska je u 4. kolu skupine 5 kvalifikacija za Europsko prvenstvo u rukometu remizirala u Osijeku s Nizozemskom 25:25. Naši reprezentativci su se tako propustili revanširati Nizozemcima za poraz koji su im nanijeli prije četiri dana u Eindhovenu 32:27, a izbornik Goran Perkovac će još morati sačekati za prvu pobjedu na klupi Hrvatske reprezentacije

Hrvatska je loše ušla u utakmicu, te je sredinom prvog poluvremena Nizozemska imala prednost od šest golova razlike (13:7). Hrvatska se pribrala, te je na poluvrijeme otišla s samo golom zaostatka (14:15). U nastavku se uglavnom igralo gol za gol, no posljednji napad na susretu je imala Hrvatska. Nažalost Domagoj Duvnjak je pogodio prečku, te su gosti osvojili važan bod.

Hrvatska je nakon četiri kola treća u skupini s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom. U daljnju fazu natjecanja idu dvije prvoplasirane ekipe u skupini, te četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije u kvalifikacijama.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)