Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:45 pm

Luda utakmica Tudorovog Marseillea, vodili su 2:0 do 87. minute, pa na kraju jedva spasili bod!

Piše A.T.

Marseille je u 27. kolu francuske Ligue 1 remizirao na svom Velodromeu s Strasbourgom 2:2.

Momčad Igora Tudora je upala u probleme u 29. minuti, budući da je izravni crveni karton dobio Leonardo Balerdi. Domaćin je s igračem manje poveo u 49. minuti preko Chancela Mbembe. Prednost Marseillea je povećao Alexis Sanchez pogotkom s bijele točke u 76. minuti, te se činilo da će domaćin rutinski upisati tri boda. Jean Eudes Aholou je smanjio prednost domaćih u 87. minuti na 2:1, a samo minutu kasnije je silovitim udarcem pod prečku s ruba šesnaesterca izjednačio rezultat na 2:2. Samo minutu kasnije je imao Aholou veliku priliku za hat-trick u samo tri minute , no njegov udarac je sa sedam metara vršcima prstiju obranio Pau Lopez.

Marseille je s ovim remijem ostao na drugoj poziciji s 56 bodova. Prvoplasirani PSG im bježi velikih 10 bodova, dok u odnosu na trećeplasirani Lens imaju dva, a četvrtoplasirani Monaco pet bodova prednosti.

"  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)