Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:44 am

GORAN PERKOVAC: Prezadovoljan sam, za dvije, tri godine ćemo biti u svjetskom vrhu

Piše A.T.

Hrvatska je u četvrtom kolu skupine 5 kvalifikacija za Europsko prvenstvo u rukometu remizirala 25:25 s Nizozemskom. Hrvatska je sada treća u skupini s dvije pobjede, remijem i porazom, koliko ima i Nizozemska. Grčka ima cijeli bod više. U daljnju fazu natjecanja idu prve dvije momčadi u skupine, te četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije u kvalifikacijama. No nije svejedno s kojeg ćemo mjesta ići dalje, budući da prvo mjesto nosi lakši ždrijeb. Iako još uvijek ne zna za pobjedu na klupi reprezentacije, te je i sami prolazak ove skupine upitan, zadovoljan je nakon utakmice bio hrvatski izbornik Goran Perkovac.

– Previše smo gurali u sredinu, previše smo usporili lopti umjesto da smo igrali na krila. Dogovor je bio da igramo na krila jer su u Eindhovenu sve zabila. Ali znate kako je to, kad je situacija važna, malo se to sve suzi. Ne vidi se sve. Nema veze, nećemo tražiti dlaku u jajetu. Momci su dali sve od sebe što se može u ovom trenutku. Ja sam prezadovoljan angažmanom. Kvaliteta još nije ta koja bi trebala biti, ali na njoj ćemo raditi. I to će sigurno doći. S ovim mladim momcima ćemo za dvije, tri godine opet biti na svjetskom vrhu – izjavio je izbornik Goran Perkovac.

 


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)