Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:40 pm

VIDEO Pogledajte nastup na koji nitko u Supertalentu nije ostao ravnodušan

Učenike Osnovne škole Novska posjetio je Davor Bilman i pozvao da svoje talente pokažu na pozornici Supertalenta. Želja im je bila pokazati svima svoje talente i da se uz malo truda može jako puno napraviti. Učenici s poteškoćama u razvoju ovim nastupom rastopili su srca gledatelja, izmamili suze žiriju i ostavili ih bez riječi. 

– Nama je svaki mali korak zapravo jedan veliki korak – opisuje je učiteljica Ivana.

Nastup je cijelu publiku i žiri dirnuo u srce. 

– Vi ste došli u zadnje pore naših tijela. Jako smo sretni što ste došli – rekao je Fabijan Pavao Medveščak nakon čega žiri nije mogao doći do riječi od emocija i suza. 

– Nikad sretniji nismo bili za ovim stolom – naglasio je Fabijan. 

– Dragi moji Novljani, drago mi je sam vas imao priliku pozvati – rekao im je Davor Bilman nakon čega je žiri uglas uzviknuo ‘da’.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli supertalenthr (@supertalenthr)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)