Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:25 pm

VIDEO Liberty prestravila žiri Supertalenta svojom fleksibilnošću

U trećoj epizodi Supertalenta predstavila se Liberty Barros, koja se u svojih 15 godina već dva puta upisala u Guinessovu knjigu rekorda. Njeni pokreti ostavljaju gledatelja bez daha, a da je najfleksibilnija na svijetu potvrđuje i to što je jedna poza dobila ime baš po njoj. 

Liberty je iznadprosječno fleksibilna 15-godišnjakinja kojoj je najveća podrška tata s kojim voli provoditi vrijeme igrajući nogomet. Bila je jako aktivna kao dijete, ali onda se sve promijenilo kad se sa sedam godina naglo razboljela. Imala je velikih problema s disanjem, a liječnici nisu znali točnu dijagnozu. Zbog toga se često osjećala neprihvaćenom u školi. No, jedan dan dok je Liberty plesala uz Rihanninu pjesmu Umbrella od jednog okreta odjednom su nestali problemi s disanjem. Ples joj je pomogao u kontroli disanja i malo po malo počela se baviti fleksibilnim plesom. Nije bila toliko fleksibilna u početku, ali je stalno vježbala i odlučila posvetiti se tome. Neopisiv joj je osjećaj izvoditi sve te pokrete jer uz to živi svoj san. San joj je glumiti u akcijskom filmu.

Na pozornici svojim nastupom šokirala je članove žirija, ali je prestravila publiku i žiri. Nitko nije mogao vjerovati što se dogodilo u studiju. 

– Ti si potpuno luda – rekla je prestravljena Maja Šuput odmah nakon nastupa. 

– Možda je trajalo samo 2-3 minute, ali za nas je ovo bio horor. Bila si najslađa djevojčica s najodvratnijim nastupom ikad – kazala je Martina Tomčić.

Žiri, iako šokiran nastupom, bez razmišljanja je Liberty dodijelio četiri ‘da’, a Fabijan Pavao Medveščak stisnuo je zlatni gumb.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli supertalenthr (@supertalenthr)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)