Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:10 pm

VIDEO Pogledajte talente treće epizode showa koji traje već 10 godina

Kandidati različitih talenata nasmijala je, rasplakala i šokirala žiri i gledatelje u trećoj audicijskoj epizodi Supertalenta. Vrhunac emocija u studiju izazvali su učenici Osnovne škole Novska, koje je posjetio Davor Bilman i pozvao na natjecanje. Željeli su svima pokazati koliko mogu uspjeti, a ne samo da su ostvarili svoju želju nego su snažnom porukom rasplakali sve u studiju. Učenici s poteškoćama u razvoju predstavom sa sjenama ispričali su svoju životnu priču, rastopili srca gledatelja i sve prisutne ostavili u suzama.


Natprosječno fleksibilnim pokretima Liberty Barros fascinirala je gledatelje, a njezin talent posebno se svidio Fabijanu koji ju je nagradio zlatnom ulaznicom za polufinale.

Prolaz dalje zavrijedio je i Talijan Federico Cecchin kojeg fasciniraju ljudska lica koja se najčešće nađu na njegovim crtežima. Njegovo brzo slikanje portreta okupilo je žiri i voditelje na pozornici, a svakoga od njih uspio je nacrtati u zadanom roku od samo 30 sekundi.

Djevojke iz grupe Fresheels plijenile su poglede svojim spretnim plesnim pokretima. Došle su sa željom da pokažu nešto novo i osvježavajuće, a svoje su želje apsolutno ispunile te složnom odlukom žirija nagrađene su prolazom u daljnje natjecanje. 

Svojom osobnošću i originalnom skladbom Hrvoj Fras osvojio je simpatije žirija i gledatelja, kao i prolaz dalje, kroz glazbenu točku u kojoj je maštovito spojio sviranje na usnoj harmonici i beatbox.

Vokalnim sposobnostima mlada Slovenka Kira Štruc Jurički očarala je žiri. Iz sramežljive djevojke koja se pojavila na pozornici u trenutku se pretvorila u odraslu pjevačicu koja je uz četiri ‘da’ prošla u daljnje natjecanje. 

Pjevačkim talentom i specifičnom bojom vokala prolaz je izborila i mlada Ana Dorušak koja je sa samo 13 godina pozitivno iznenadila žiri. 

Preskakanje užeta Miroslav Gavrić doveo je na razinu koreografije. Kad primi uže pun je euforije koju je uspješno prenio i na publiku. S četiri prolazna glasa doskočio je do sljedećeg kruga natjecanja.

Kreativna i povučena Paula Šolc dugo godina bavila se hip-hopom, no zaljubila se u ples na svili. Spretnim pokretima u zraku fascinirala je žiri, a pritom nitko nije ni primijetio njezin strah od visine, pa je jednoglasnom odlukom prošla u sljedeći krug natjecanja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)